کـبـاب زغـالـی سرطانزا است؟
وقتی
گوشت را درست و اصولی کباب نکنیم، حرارت به طور منظم و مناسب به ماده
غذایی نمیرسد، در نتیجه، امکان پختن یا حتی سوختن سطح ماده غذایی و مغزپخت
نشدن آن وجود دارد.
«در سالهای اخیر حرف و حدیثهای بسیاری در مورد اینکه ترکیبات فراوان
آزادشده از دود زغال ممکن است باعث بروز سرطان شوند، وجود داشته و دارد و
خیلیها معتقدند مصرف بیش از اندازه کباب به خصوص قسمتهای سوخته آن خوب
نیست اما هنوز بحث در این مورد، ادامه دارد و به نتیجه نرسیده است.»
این جملهها بخشی از گفتههای دکتر آراسب دباغمقدم، دامپزشک و متخصص بهداشت مواد غذایی
در مورد کباب کردن گوشتها بود که از هزاران سال پیش به عنوان یکی از
اصلیترین روشهای پخت غذا در بین اعراب، بابلیها و رومیان مورد استفاده
قرار میگرفته است. در ادامه این گفتگو، بیشتر با خوب و بد کباب کردن آشنا
میشوید پس این مطالب را تا انتها مطالعه کنید
:: بازدید از این مطلب : 483
|
امتیاز مطلب : 16
|
تعداد امتیازدهندگان : 4
|
مجموع امتیاز : 4